Text: Magdalena Dahlgren Foto: Ludwig Jerkander

Bryan Massa är influencern med många meriter och imponerande CV. Han har alltid haft ett öga för sociala medier, men det var inom fotbollen som han började sin karriär. Fram till och med 2015 var han ett proffs i de svenska ligorna då han valde att lägga skorna på hyllan. Istället satsade Bryan på att skapa sig själv som ett ”varumärke” vilket snabbt blev en stor succé. År 2017 kickade han igång sin karriär som influenser och idag har han följare över hela världen på bland annat Instagram, Twitter och Facebook. Där visar han bland annat upp sin heta streetstil och inspirerar oss alla med sina snygga outfits.

Vi har intervjuat Bryan och han delar med sig av sina bästa stiltips, favoritvarumärken och trender. Vi har även tagit reda på vad Bryan aldrig skulle ta på sig..

Bryan Massa

Hur skulle du beskriva din stil?
– Jag skulle säga att min stil är “up to date”. Jag kör på det som är trendigt och modernt inom sportswear för det mesta. Eftersom jag spelat fotboll och hela tiden varit aktiv inom sporten fram till 24-årsåldern så kan man säga att sportswear sitter i mitt DNA eller är mitt DNA.

Nämn något ur din garderob som du inte kan vara utan?
– Något som jag absolut inte kan vara utan eller något som måste finnas i min garderob är stilrena mjukisdressar.

Vilka är dina favoritvarumärken?
– Mina favoritvarumärken hos DefShop är givetvis de två jättarna Nike och adidas, men på senaste tiden har även FILA fallit mig i smaken. Jag diggar verkligen deras vibe och deras plagg ger mig väldigt ofta en feeling som får mig att tänka tillbaka på min barndom sent 90-tal och tidigt 2000-tal!

Ge oss ditt bästa stiltips!
– Mitt bästa stiltips. Hmm.. Det beror lite på vilken säsong det är. Om det är vinter skulle mitt tips vara att man ska ha på sig helsvarta sneakers. Just för att man inte behöver bry sig om de blir smutsiga. Pratar vi sommar är mitt tips att man alltid försöker hålla en ”röd tråd” i sin outfit, att man till exempel har en T-shirt med matchande färger på sina sneakers. Dock är det viktigaste att man alltid är sig själv och känner sig bekväm!

Vad skulle du aldrig ta på dig?
– Jag är öppen för det mesta när det kommer till plagg, men ska jag vara helt ärlig så skulle jag aldrig ta på mig ett par smutsiga sneakers. Det har jag väldigt svårt för och det värsta jag vet är när någon råkar trampa på mina skor!

Vilka plagg tycker du är svårare att hitta?
– Hmm.. jag är en person som har väldigt svårt för skjortor. Inte på andra såklart, men på mig själv. Jag har aldrig tyckt om skjortor riktigt, varför vet jag faktiskt inte. Jag tycker faktiskt det är ganska svårt för mig att hitta en skjorta när jag väl behöver en. Kräsen som jag är så vill jag ha en perfekt passform.

Vad köpte du senast?
– De senaste skorna jag köpte var ett par adidas Yeezy Boost 350 V2 Triple White.

Vad gör du med kläder som du inte använder?
– Kläder som jag slutat använda brukar jag ge bort till mina föräldrar, oftast är det något min pappa kan ha på gymmet. Ibland skickar även min pappa vidare plagg till mina släktingar i Uganda.

Vilken trend känner du dig extra pepp på just nu?
– Trenden jag känt mig extra pepp sedan något år tillbaka har varit alla 90’s-vibe plaggen. Men just för tillfället är jag faktiskt mest pepp på trenden sportswear eftersom jag precis börjat träna på gym och att det aldrig sitter fel med snygga träningskläder!

Har du någon stilikon?
– Jag har faktiskt ingen stilikon som jag följer utan jag försöker bara köra mitt eget race!

Bryan Massa

Älskar ni Bryans stil lika mycket som vi gör? Missa då inte att kolla in hans Instagram och Twitter där han delar med sig av sina bästa outfits. För riktigt good vibes kan vi även rekommendera att ni lyssnar på hans senaste singel ”OH MAH” samt ”Tempted 2 Touch”.

Bryan Massas favoriter