Helt enkelt bortom alla gränser – det här är det bästa sättet att beskriva det unga sportklädermärket Beyond Limits. Beyond Limits har endast varit på marknaden sedan 2017, men har ambitiösa planer på framtiden. Det handlar inte bara om att sälja fräscha kläder, utan också om en livsstil som kretsar kring frihet. Eftersom ingen bör avskräckas från att utvecklas till sin fulla potential. Ingen borde känna sig osäker!

BOTM Beyond Limits Frauen Männer anzug

Beyond Limits: Från jobbet till gymmet

Med denna aspiration till att utvecklas och aldrig sluta, utmanar Beyond Limits sig om och om igen. Ett starkt signaturutseende kombineras med en sportig bekymmerslöshet som sticker ut från mängden. Kollektionens mångfald och de höga kraven på kvaliteten på de valda materialen resulterar i en produktportfölj som lämnar inget att önska. Kläderna ser alltid coola ut och passa vid nästan alla tillfällen. I cross-cut, långärmade tröjor eller joggingbyxor visar du med beyond Limits att du vet var modet är på väg.

BOTM Beyond Limits Frauen paar sport BOTM Beyond Limits Männer Shirt closeup BOTM Beyond Limits Frauen SportBH

Mer frihet för alla

Beyond Limits älskar den färgstarka modeåldern och blandar sig med en gatukultur som sprids över hela världen, allt du kan förvänta dig från en bekväm sportklädsel. Alla har friheten att följa sin egen individuella stil utan att offra komfort och kvalitet. Och Beyond Limit visar hur lätt det kan vara. Var noga med att kolla på kläderna – du kommer att vara lika exalterad som vi är!

BOTM Beyond Limits Frauen BH BOTM Beyond Limits Männer Shirt

Klicka här för vår fullständiga Beyond Limits Kollektion.