Internet – varje dag hittar vi inspiration, trender, och nya ansikten. När allt kommer omkring är vårt moderna liv nästan helt digital: bilder delas på Instagram, vänskap görs lättast online, och YouTube samt Netflix står för underhållningen. Exakt denna utveckling har använts under en tid av fyra unga stylister från England som kallar sig PAQ. PAQ kan liknas vid en vargflock, vars passion är streetwear och mode!

“Worlds Gnarliest Boy Band”

A post shared by PAQ (@paq.official) on

Danny, Dexter, Shaq, och Elias är fyra grabbar med fyra helt olika stilar. Medan Dexter svär vid hoodies och föredrar komfortabel stil, gillar Danny märket Fred Perry och inspireras av Brittisk Mod subkultur. Shaq älskar baggy kläder, och Elias kan inte få nog av vintage.

I deras YouTube serie genomgår de alla slags utmaningar, till exempel “Fire Fits for 50 pounds”, som går ut på att få ihop den fräschaste outfiten för under 50 pund. Av den anledningen har de fyra killarna från London redan beskrivits som ett slags “Top Gear” fast för streetwear. Med tanke på Top Gear’s framgång och popularitet, är det ingen dålig jämförelse!

Men deras videos är inte bara coola och roliga – PAQ är 100% äkta och inspirerar oss samt deras fans oerhört. Kolla in dem på YouTube – vi är säkra på att du kommer tycka om det!

Får du inte nog av killarna? Vi valde ut fyra outfits som du kan sätta ihop med artiklar från vårt sortiment.

Old School Hip-Hop med Dex:

A post shared by PAQ (@paq.official) on

90’s look med Shaq:

A post shared by PAQ (@paq.official) on

Futuristiskt som Elias:

A post shared by Elias Riadi (@eliasriadi) on

Klassiskt som Danny:

A post shared by DANNY LOMAS (@dannylomass) on